fbpx

FULLBOKAT! Webinar med Farbror Grön, Johannes Wätterbäck. Det här eventet är fullbokat. Du kan följa själva onlinestreamingen. Klicka här: Omställningsnätverkets videos. Bli gärna medlem i Omställningsnätverket för att få fler inbjudningar till webinarserien: “Samtal om lokal matförsörjning i Coronakrisens skugga”: www.omstallning.net

Att starta en trädgård – marktillgång, jordtillgång och frötillgång. “I mitt webbinarium berättar jag om några, enligt mig, vanligaste och mest grundläggande problem, hinder för odlandet både gällande nya och erfarna odlare. Vad är viktigt att tänka på? Grunden i mitt odlande vilar på är de 5 faktorerna; jord, näring, vatten, temperatur och ljus. Det går att arbeta med dessa faktorer på flera olika sätt och det gäller för dig att finna just din väg i odlandet. Även din vilja, medvetenhet, experimentlust och framför allt engagemang spelar stor roll. Så, finn din väg och våga misslyckas men gör inte om samma misstag som så många andra gjort innan dig.”

Vi startar måndag 20 april klockan 18.00 svensk tid – 19.00 finsk tid.
Välkommen att checka in 15 minuter innan.
Gratis, för all. Bli gärna medlem i Omställningsnätverket: www.omstallning.net

När du anmält dig här, registrerar vi dig på eventet och du kommer få ett välkomst mail med en länk till Zoom.
Viktigt: dubbelkolla att din epost är rätt stavad, och titta i skräpkorgen om du inte hittar mailet i inkorgen.
Om du aldrig varit på Zoom tidigare rekommenderar vi dig att i god tid ladda ner Zoom till din dator eller mobil.

Webinariet ingår i serien “Samtal om lokal matförsörjning i Coronakrisens skugga”. Ett initiativ som vill inspirera och ge konkreta verktyg till handling för en större matresiliens.

Arrangör: Svenska Omställningsnätverket i samarbete med Finlands Omställning Österbotten. Med stöd av Nordiska Ministerrådet, Svenska Folkskolans Vänner, Kulturfonden för Sverige och Finland och Hankens Handelshögskola.

FULLBOKAT  Varmt välkommen att anmäla dig här:

Event Details