fbpx
header Edda Tribe Rådsmöte Ytterjärna

* * *  SENASTE NYTT!  Rådsmötet är flyttat till Vita Huset. Info/Anmälan: www.EddaTribe.se * * *

 

Lördag 20 juni klockan 13:00 – söndag 21 juni kl 17:00 i Ytterjärna. The Female Principle Conference – rådsmöte med Edda Tribe.

När Sverige står i full blom och ljusets högtid är här bjuder Grandmother Madeleine Söderström och Edda Tribe in till The Female Principle Conference – ett öppet rådsmöte på temat: LIV. Vilket Liv – vilket Liv väljer vi nu? Vilket Liv skapar framtidens samhälle? När världarna möts, vilket Liv blir då möjligt? Varmt välkommen att boka din plats idag.

Midsommar är en speciell helg för många. Vi släpper nu ett begränsat antal platser till rådsmötet.
Vi följer myndigheternas direktiv och möts i omsorg.

Ur programet:
– rådsmöte med dialogprocesser
– European Grandmothers på distans
– naturvandring med musik och skogens väsen
– sommarsolståndets eldceremoni
– barnvänligt och med omsorg

Världen brinner. I Sverige, i Europa och runt om på jorden ser vi att relationen mellan människor, kulturer och grupper försvagas mer och mer. Redan innan Covid-19. Relationen till naturen är på flera håll avbruten. Ekosystemet håller på att kollapsa och försvagningen av vår livsmiljö sker nu i ökande takt. Sverige har en viktig roll i den förändring som vi behöver få till i världen. Järna och Södertälje har en lång tradition att leda okonventionellt och hitta medvetna långsiktiga lösningar. Bland annat därför är rådsmötet förlagt här i midsommar. Hur kan vi tillsammans sätta ljus, förstoringsglas och fokus på det som är viktigast att göra just nu? Det är dags för vuxenvärlden att axla det uppdraget och skapa ytor för dialog och lösningar.

Edda Tribe Sweden
Grandmother Madeleine Söderström 
Pernilla Fogelqvist, Coordinator
Annette Ericsdotter, PR/Communication
Petronella Sjöö, Creative Director

Har du frågor om eventet – eller vill arrangera en egen cirkel på din ort under rådsmötet?
Kontakta Pernilla Fogelqvist: pernilla@eddatribe.se

MER INFO – LOGI  – PROGRAM
Välj mellan hostel, hotell eller att tälta.
Du hittar all information på hemsidan:
Edda Tribe, Hemsida…Klicka här!
Edda Tribe, Facebook… Klicka här!
#VilketLiv #EddaTribe #Midsommar2020

Edda Tribe Logotype

Midsommar 2020 – välkommen på rådsmöte i Ytterjärna önskar Grandmother Madeleine, Pernilla, Annette och Petronella. www.eddatribe.se

– Madeleine Söderström är vår svenska representant i The Council of European Grandmothers – ett nätverk av 24 ”elder” kvinnor från 14 länder i Europa som samskapar aktiviteter i lokala grupper och cirklar i sina länder samt i ett gemensamt Europeiskt Council. De möts var 9:e månad för att inspirera, inspireras – bibehålla och förstärka kraften, och fokuset på sin mission: En välmående jord som vi med stolthet kan lämna vidare till kommande generationer. The Council of European Grandmothers verkar för en god, resilient utveckling på jorden nu och för kommande generationer: De möts för att bygga broar mellan generationer, kulturer och länder. Rådet bildades som ett initiativ efter The 13 Indigenous Grandmothers besök i Europa, Schweiz och Sverige 2013. –

   

Event Details